luni, 24 iunie 2024

Meme Appreciation Month 2024

Arhivele spun că a apărut în Canada ca o modalitate de a răspândi bucurie tuturor radioamatorilor. A început 2022 cu prima lună a aprecierii Meme și indicative emblematice precum VB4LIGMA, VB3YEET, VC9CATGIRL, VC3RIKROLL, VC3DEEZ și multe altele. În al doilea eveniment din 2023 au apărut indicative precum VC9FEMBOY, DZ2NUTS, PD33ZDOGE și DL0NGCAT. 
Ce este un meme și de ce trebuie apreciat?
Oficial, conform unui dicționar, meme este „o imagine, un videoclip, o bucată de text etc., de natură tipic umoristică, care este copiată și răspândită rapid de utilizatorii de internet, adesea cu mici variații”.
Pe scurt, meme este ceva ce cei mai mulți tineri știu și găsesc amuzant. Dacă această parte amuzantă ajunge la radioamatori și atrage tinerii este perfect, nu?


Ediția din 2024 este denumită Facepalm, cunoscut și sub numele de Facepalming. Este un termen de argou care se referă la actul de a-și pune mâna pe față, o formă de comunicare nonverbală comună în multe culturi. Acțiunea transmite un mesaj de consternare și este adesea o reacție la lipsa momentană de logică, comportament bun, judecată sau memorie a cuiva.


Acest facepalm este dedicat tuturor acordurilor facute de radioamatori pe frecvențele DX.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu